Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Gandrung Mus Mulyadi Mp3

Mus Mulyadi 44x dilihat 1 tahun yang lalu
Mus Mulyadi - Gandrung

Mus Mulyadi - Gandrung

Download lagu Mus Mulyadi - Gandrung Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Gandrung
  • Artist: Mus Mulyadi
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.41 MB
  • Duration: 04:52 menit
  • Hits: 44x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 28 February 2017
  • Diperbarui: 20 April 2020
Lirik Lagu Gandrung :

Pitung sasi suwene
Nggonku ngenteni.
Prawan ayu
Sing omahe pinggir kali.

Tak tresnani.
Tak gandrungi.
Saben bengi
Kapan to nduk bocah ayu.Mung tansah tak impi-impi.

Kapan to nduk bocah ayu.
Kowe gelem melu aku.
Tak turuti opo wae karepmu.

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu.
Montor pitu
Kari milih sak karepmu.

Tak sanggupi.
Tak turuti.
Angger ojo gawe
Laraning atiku.

Kapan to nduk bocah ayu.
Kowe seneng karo aku.
Ojo tansah gawe gelo atiku.

Kapan to nduk bocah ayu.
Kowe seneng karo aku.
Ojo tansah gawe gelo atiku.

Omah gedong
Magrong-magrong susun telu.
Montor pitu
Kari milih sak karepmu.

Tak sanggupi.
Tak turuti.
Angger ojo gawe
Laraning atiku

Bagikan: