Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Gelang Kalung Intan Chacha Mp3

Intan Chacha 46x dilihat 1 tahun yang lalu
Intan Chacha - Gelang Kalung

Intan Chacha - Gelang Kalung

Download lagu Intan Chacha - Gelang Kalung Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Gelang Kalung
  • Artist: Intan Chacha
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.39 MB
  • Duration: 04:50 menit
  • Hits: 46x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 16 October 2017
  • Diperbarui: 20 April 2020
Lirik Lagu Gelang Kalung :

Gelang kalung sing tak tompo
ngelingake jamane semono
naliko biyen biyene
tresno aku nganti sak lawase

opo kowe ra kelingan
janji pengen urip bebarengan
bendino amung tak roso
opo pancen sliramu ra kroso

opo sliramu ra getun
mung rekoso urip ono nggunung
bungah susah dilakoni
yen rezeki ono sing maringi

gelang kalung dadi saksi
mugo sliramu ra bakal nyidrani
wiwit ndunyo nganti akhir
duh wong bagus sing tak pikir pikir

gelang kalung sing tak tompo
ngelingake jamane semono
naliko biyen biyene
tresno aku nganti sak lawase

opo kowe ra kelingan
janji pengen urip bebarengan
bendino amung tak roso
opo pancen sliramu ra kroso

opo sliramu ra getun
mung rekoso urip ono nggunung
bungah susah dilakoni
yen rezeki ono sing maringi

gelang kalung dadi saksi
mugo sliramu ra bakal nyidrani
wiwit ndunyo nganti akhir
duh wong bagus sing tak pikir pikir

Bagikan: