Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Pasukan Anti Prei Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 60x dilihat 7 bulan yang lalu
Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Download lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Pasukan Anti Prei
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.05 MB
  • Duration: 05:17 menit
  • Hits: 60x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 June 2020
  • Diperbarui: 12 June 2020
Lirik Lagu Pasukan Anti Prei :

pasukan anti prei
budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso
ben uripku sesuk mulyo

ra peduli omongan
tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo
kabeh kuwi semangatku kerjo

kahanan uripku bedo karo impianku
urung biso nyenengku kabeh keluargaku
sing kepengen nglakoni urip kepenak
ayem tentrem bareng wong tuwo, bojo, ro anak

pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
senadyan roso meri kuwi ono ning ati
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
sing penting diparingi sehat lan nyembadani

duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pancen uwis garise uripe dewe dewe
sugih kere neng ngarepe Gusti raono bedane
akehi sodahkohe senajan lagi ra nduwe
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane

diakehi dongane, diakehi syukure
jarene wong tuwo biyen urip gur mung nggo mampir ngombe
kulo nderek kersane, ajeng pripun saene
mugi mugi Gusti ngijabahe kabeh dongane

duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
pengen tak buktikke lek aku ra sepele
senadyan kahanane koyo ngene

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

pasukan anti prei, budhal golek rejeki
kerjo wani rekoso, ben uripku sesuk mulyo
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuwo, kabeh kuwi semangatku kerjo

Bagikan: