Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Kuatno Aku (ANEKA SAFARI) Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 60x dilihat 7 bulan yang lalu
Happy Asmara - Kuatno Aku (ANEKA SAFARI)

Happy Asmara - Kuatno Aku (ANEKA SAFARI)

Download lagu Happy Asmara - Kuatno Aku (ANEKA SAFARI) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Kuatno Aku (ANEKA SAFARI)
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.29 MB
  • Duration: 04:39 menit
  • Hits: 60x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 16 June 2020
  • Diperbarui: 16 June 2020
Lirik Lagu Kuatno Aku (ANEKA SAFARI) :

kowe seng biyen tau ning atiku
seng tau gawe seneng uripku
saiki wes lungo disanding wong liyo
mergo raono restune wong tuwo

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku neng kowe yo tenanan
rasane abot nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan

wes cukup aku sadar diri
tak terimo karo gede ati

Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku

Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, Gusti kuatno aku
Gusti kuatno aku ..

Bagikan: