Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Mlaku Dewe Guyub Rukun Mp3

Guyub Rukun 20x dilihat 10 bulan yang lalu
Guyub Rukun - Mlaku Dewe

Guyub Rukun - Mlaku Dewe

Download lagu Guyub Rukun - Mlaku Dewe Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Mlaku Dewe
  • Artist: Guyub Rukun
  • Genre: Indonesia
  • Size: 4.26 MB
  • Duration: 04:36 menit
  • Hits: 20x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 27 December 2019
  • Diperbarui: 13 June 2020
Lirik Lagu Mlaku Dewe :

Tambah loro rosone atiku
Yen kelingan manise janji-janjimu
Janji arep mlaku bebarengan
Nanging saiki mung dadi kenangan

Pangapurane awakku
Sing rabiso nuruti pajalukanmu
Aku iki amung uwong ora ndue
Nanging koe ojo terus nyepelekke

Gawe atiku keloro
Nganti aku ora kroso
Koe gandeng ro wong liyo
Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke
Nanging koe sakpenakmu dewe
Ora mikr atikku neng kene
Aku tak trimo mlaku dewe

Pangapurane awakku
Sing rabiso nuruti pajalukanmu
Aku iki amung uwong ora ndue
Nanging koe ojo terus nyepelekke

Gawe atiku keloro
Nganti aku ora kroso
Koe gandeng ro wong lio
Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke
Nanging koe sakpenakmu dewe
Ora mikr atikku neng kene
Aku tak trimo mlaku dewe

Gawe atiku keloro
Nganti aku ora kroso
Koe gandeng ro wong lio
Ora nyongko koe tego

Koe sing tak perjuangke
Nanging koe sakpenakmu dewe
Ora mikr atikku neng kene
Aku tak trimo mlaku dewe

Bagikan: