Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Cukup Semene (Koplo) Derradru Mp3

Derradru 24x dilihat 11 bulan yang lalu
Derradru - Cukup Semene (Koplo)

Derradru - Cukup Semene (Koplo)

Download lagu Derradru - Cukup Semene (Koplo) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Cukup Semene (Koplo)
  • Artist: Derradru
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.4 MB
  • Duration: 04:51 menit
  • Hits: 24x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 May 2019
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Cukup Semene (Koplo) :

yen wes bosen karo aku ngomong wae
rasah mbolan mbaleni ngelarani ati
cukup semene wae ra perlu diteruske
timbang gawe tangis akhire

yen wes wegah karo aku ngomong wae
rasah mbolan mbaleni kowe ngapusi
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
timbang nelongso akhire

aku uwis lilo yen kowe ngeliyo
aku uwis pasrah yen kowe ngajak pisah
aku ora popo timbang gawe loro
mugo Gusti maringi ganti luwih seko kowe

yen wes bosen karo aku ngomong wae
rasah mbolan mbaleni ngelarani ati
cukup semene wae ra perlu diteruske
timbang gawe tangis akhire

yen wes wegah karo aku ngomong wae
rasah mbolan mbaleni kowe ngapusi
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
timbang nelongso akhire

aku uwis lilo yen kowe ngeliyo
aku uwis pasrah yen kowe ngajak pisah
aku ora popo timbang gawe loro
mugo Gusti maringi ganti luwih seko kowe

aku uwis lilo yen kowe ngeliyo
aku uwis pasrah yen kowe ngajak pisah
aku ora popo timbang gawe loro
mugo Gusti maringi ganti luwih seko kowe
mugo Gusti maringi ganti luwih seko kowe

Bagikan: