Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu IKI SING GOBLOK AKU BRAVESBOY Mp3

BRAVESBOY 493x dilihat 8 bulan yang lalu
BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

Download lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: IKI SING GOBLOK AKU
  • Artist: BRAVESBOY
  • Genre: Lainnya
  • Size: 7.05 MB
  • Duration: 07:22 menit
  • Hits: 493x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 16 April 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu IKI SING GOBLOK AKU :

Sayang, aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibake mung luput, iki sing goblok aku Aku durung siap ati Ning kon pisah aku durung wani Ngapusi, nek kuat aku ngapusi ooh Janji bakal dadi siji Tekan semene tak seriusi Omongan, mung sebatas perkataan Manis tenan kasunyatan Cintaku kau permainkan Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu tibone ning mburi Geloni meski teko ning mburi Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni Kasmaran wong marai ati ra karuan ... kabeh wes keprucut Harapane manis tapi malah kecut Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut Sing diperjuangke jebule malah luput Sayang, aku gelo tenan Cinta palsumu aku anggap beneran Serius aku sing berjuang Tibake mung luput, iki sing goblok aku Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Loro tangis lan tatu tibone ning mburi Yen kabeh iso dibaleni Ra bakal iki tak lakoni Banjur isone mung nggelani Bola bali kapusan, iki sing goblok aku Iki sing goblok aku ooh Sayang, aku gelo tenan

Bagikan: