Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG) Bajol Ndanu Mp3

Bajol Ndanu 17x dilihat 11 bulan yang lalu
Bajol Ndanu - Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG)

Bajol Ndanu - Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG)

Download lagu Bajol Ndanu - Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG)
  • Artist: Bajol Ndanu
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.3 MB
  • Duration: 04:40 menit
  • Hits: 17x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 June 2020
  • Diperbarui: 12 June 2020
Lirik Lagu Bahagia Karo Liyane (KENTRUNG) :

Tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

tulung banget
tingalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati dolanan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

tulung banget
tinggalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati du dolonan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
duwur agen agenmu wo oo
ra sebanding karo aku

Bagikan: