Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Bantalan Tangane Anggun Pramudita Mp3

Anggun Pramudita 52x dilihat 10 bulan yang lalu
Anggun Pramudita - Bantalan Tangane

Anggun Pramudita - Bantalan Tangane

Download lagu Anggun Pramudita - Bantalan Tangane Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Bantalan Tangane
  • Artist: Anggun Pramudita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.46 MB
  • Duration: 04:57 menit
  • Hits: 52x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 10 June 2020
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Bantalan Tangane :

membat mayun ombake segoro
gulung gulung lan uber uberan
sing gelem meneng, sing biso anteng
kari sing ono kesele

riko kapak awak isun iki
apuwo pikiran kok mbingungi
angger angger riko kok nekani
teko sak jerone ngimpi

mangan aras arasen, katon katonen riko
kepingine turu bantalan tangane
mangan aras arasen, katon katonen riko
kepingine turu bantalan tangane

riko kapak awak isun iki
apuwo pikiran kok mbingungi
angger angger riko kok nekani
teko sak jerone ngimpi

mangan aras arasen, katon katonen riko
kepingine turu bantalan tangane
mangan aras arasen, katon katonen riko
kepingine turu bantalan tangane

Bagikan: