Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu AKU SING BERJUANG ABAH LALA Mp3

ABAH LALA 17x dilihat 10 bulan yang lalu
ABAH LALA - AKU SING BERJUANG

ABAH LALA - AKU SING BERJUANG

Download lagu ABAH LALA - AKU SING BERJUANG Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: AKU SING BERJUANG
  • Artist: ABAH LALA
  • Genre: Indonesia
  • Size: 6.27 MB
  • Duration: 06:42 menit
  • Hits: 17x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 22 November 2019
  • Diperbarui: 12 June 2020
Lirik Lagu AKU SING BERJUANG :

ojo ngiro aku
ora eling karo kowe
aku kerjo esuk sampek bengi
nganti lali dino..
*
semangatku uripku
yen mung ono sliramu
kowe sing paling tak sayang
aku janji berjuang..
.
bakal tak buktekne
nganggo usaha
lan tetes keringetku..
.
Reff :
rekoso aku nyambut gawe
riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
ngertenono aku sayang
uwis berjuang ning ndalan
nggolek rejeki lungo adoh paran..
.
ojo ngiro aku
ora eling karo kowe
aku kerjo esuk sampek bengi
nganti lali dino..
.
semangatku uripku
yen mung ono sliramu
kowe sing paling tak sayang
aku janji berjuang..
.
bakal tak buktekke
nganggo usaha
lan tetes keringetku..
.
Reff :
rekoso aku nyambut gawe
riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
ngertenono aku sayang
sing wis berjuang ning ndalan
nggolek rejeki lungo adoh paran..

Bagikan: